Deprecated: Optional parameter $filename declared before required parameter $filepath is implicitly treated as a required parameter in /home/thaipuls/public_html/wp-content/plugins/social-web-suite/includes/libs/class-socialwebsuite-log.php on line 92

Deprecated: Optional parameter $filename declared before required parameter $filepath is implicitly treated as a required parameter in /home/thaipuls/public_html/wp-content/plugins/social-web-suite/includes/class-socialwebsuite.php on line 2068
Stordalen: Så håller jag mig frisk efter dödliga sjukdomen - Thai Puls Stordalen: Så håller jag mig frisk efter dödliga sjukdomen - Thai Puls
fredag, juni 14, 2024

HemSverige NyheterStordalen: Så håller jag mig frisk efter dödliga sjukdomen

Stordalen: Så håller jag mig frisk efter dödliga sjukdomen

- ANNONS -

Gunhild Stordalen, 42, har diagnostiserats med den kroniska och dödliga sjukdomen systemisk skleros.

I dag känner hon sig friskare än någonsin och på Instagram listar hon fem punkter som hon menar ha hjälpt henne att hålla sig frisk. 

Mr Jim
Author: Mr Jim

- ANNONS -

RELATED ARTICLES

Mest Populära Nyheter

- ANNONS -

Senaste Kommentarerna

Åsa Kalmerén on NY ÄNDRING TEST & GO
Ulf Edström on Julbuffé Hos Akvavit