måndag, juni 24, 2024

HemThailand NyheterCovid-19Enklare att resa till Thailand

Enklare att resa till Thailand

från 16 Dec kommer man slippa 1 natt på Hotell

- ANNONS -

Från och med 16/12 blir Test & Go som namnet säger. Vi testar oss och åker genast vidare. Med dom nya reglerna kommer det bli enklare att resa till thailand och man har även förenklat för Barn. TAT har publicerat dessa förändringar och slutligt beslut kommer under nästa vecka. Kravet på en hotellnatt är borta man tar en självtest. Naturligtvis kan saker ändras innan det är officiellt och publicerat i Royal Gazette

  • PCR helt borta för små barn
  • Barn 0-17 år ska få resa Test & Go
  • Inte längre krav på 1 natt på SHA++ hotell, inget RT-PCR-test vid ankomst eller förbokad transfer. PCR ersätts av antigentest.
  • Inget vaccinationskrav längre för barn 12-17 år. Nu kan även de resa Test & Go. Barn 6-17 som reser med föräldrar måste dock fortfarande liksom vuxna ta ett RT-PCR-test före resan
  • Ensamresande barn under 18 måste vara vaccinerade med minst en dos av ett godkänt vaccin och ha ett negativt RT-PCR-testresultat.
  • RT-PCR-test i näsan tas helt borta för barn 0-5 år. Inget PCR test före resan och när de kommer till Thailand kan de få salivtest.
Mr Jim
Author: Mr Jim

- ANNONS -

RELATED ARTICLES

3 KOMMENTARER

    • Hej Lennart du måste nog läsa om artikeln om Omicron den talar om att det finns oro men vi varnar absolut inte det är något större chans att man får den i sverige, här har man åtminstone infört stopp för resor från sydafrika. Vi skriver vad som händer och förmedlar det sedan måste varje person själv ta ett beslut vad dom tycker är lämpligt. Ha en fortsatt trevlig Söndagkväll!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest Populära Nyheter

Barn: Barnvagnsbio

Teater: Yerma

Scen: EXIT

Opera: La Bohème

- ANNONS -

Senaste Kommentarerna

Åsa Kalmerén on NY ÄNDRING TEST & GO
Ulf Edström on Julbuffé Hos Akvavit