Lediga Tjänster

Nu söker vi på ThaiPuls flera Mediasäljare till ett växande mediebolag

Frilands Mediasäljare till växande mediebolag

ThaiPuls.com har målet inställt på att bli den ledande kommunikationskanal på svenska för svenskar i Thailand. Vi är på en spännande tillväxtresa med nya digitala tjänster och geografisk expansion. Vi söker Säljare i alla områden i Thailand och man får jobba deltid om man känner att det fungerar.

Vi som arbetar på Thaipuls delar alla uppfattningen att vi alltid ställer upp för varandra och har en stark teamkänsla. Vi arbetar med stor frihet och engagemang inom tydliga ramar som alla kan påverka. Vi är kreativa, lösningsorienterade och proaktiva. Vi har kul ihop, uppmuntrar varandra och skrattar tillsammans. Våra ledord är engagemang, framåtanda, personligt bemötande och gemenskap.

Arbetsuppgifter
Du kommer vara en av våra spelare i försäljningsteamet som jobbar med att kontakta nya och befintliga kunder.

Du kommer vara den enda kontaktpersonen till dina kunder, du har Designer som hjälper dig att plocka fram underlag och annaonser. En viktig del av rollen är att våra kunder känner ett förtroende och alltid kan vända sig till dig med frågor och funderingar.

Om dig
Vi söker en ambitiös person som vill bli en del av ett ungt och växande bolag. Som person är du ambitiös, driven och självgående. Du tar eget ansvar i att utveckla ditt område och dina resultat. Du är en kreativ problemlösare och arbetar strukturerat.

För att passa i rollen krävs det också att du gillar att ta kontakt med nya människor.

Vi tror att du har erfarenhet av att ha arbetat som säljare. Du är en peppande person som ser lösningar framför problem och är den första på plats för att hjälpa till. Du strävar efter att göra det bästa för kunderna och tar dig gärna an olika typer av utmaningar.

Vad kan vi erbjuda dig?
Gedigen upplärning och vidareutbildning

Som Mediasäljare hos oss erbjuds du utbildning i våra produkter och system. Dessutom får du en personlig coaching dagligen av oss.

Du får möjlighet att bidra till att utveckla ThaiPuls.com

Vår ambition är att hjälpa svenskar i Thailand med flera tjänster och information som gör det enklare att vara i Thailand.

Vi betalar en obegränsad provisionsmodell i lön, Du berättar vad du vill ha lön och vi sätter din budget efter det. Enkelt förklarat – är du en grym säljare kommer du tjäna bra med pengar. Man erhåller en frilands kontrakt och jobbar som egen.

Ansök
Känner du igen dig i ovanstående beskrivning och vill bli en viktig del i ett växande bolag?

Ansök här eller genom epost till [email protected]