Deprecated: Optional parameter $filename declared before required parameter $filepath is implicitly treated as a required parameter in /home/thaipuls/public_html/wp-content/plugins/social-web-suite/includes/libs/class-socialwebsuite-log.php on line 92

Deprecated: Optional parameter $filename declared before required parameter $filepath is implicitly treated as a required parameter in /home/thaipuls/public_html/wp-content/plugins/social-web-suite/includes/class-socialwebsuite.php on line 2068
Interna L-kritiken efter beskedet: ”Huvudlöst” - Thai Puls Interna L-kritiken efter beskedet: ”Huvudlöst” - Thai Puls
onsdag, maj 29, 2024

HemSverige NyheterInterna L-kritiken efter beskedet: ”Huvudlöst”

Interna L-kritiken efter beskedet: ”Huvudlöst”

- ANNONS -

Att Liberalerna – trots interna kritiker – på något sätt till slut skulle vända i frågan om att ingå i ett nytt januariavtal är efter Nyamko Sabunis besked på torsdagen så gott som uteslutet. Det blir tydligt efter den rundringning i partiet som Expressen gjort. 

Samtidigt väcks nu intern kritik mot att partiledaren Nyamko Sabuni alldeles för snabbt gick ut med beskedet att ett omförhandlat januariavtal inte var aktuellt. 

– Det här är frågan om vi aktivt ska dra fram ett extraval eller inte. Jag tycker det verkar huvudlöst av Liberalerna att göra detta om det inte är mer genomdiskuterat än vad det är nu, säger Anna Starbrink (L), hälso- och sjukvårdsregionråd Region Stockholm. 

Mr Jim
Author: Mr Jim

- ANNONS -

RELATED ARTICLES

Mest Populära Nyheter

- ANNONS -

Senaste Kommentarerna

Åsa Kalmerén on NY ÄNDRING TEST & GO
Ulf Edström on Julbuffé Hos Akvavit