måndag, juli 22, 2024

HemThailand NyheterEkonomi8 miljoner Thai ansökte om Stöd på 50min

8 miljoner Thai ansökte om Stöd på 50min

- ANNONS -

Igår morse, klockan 6 på morgonen, kunde man ansöka om stöd för tredje gången i 50/50 Co/Payment stödet. System “Pao Tang” gick tillfälligt ner och på vissa platser kunde man inte ansöka. Ungefär 23 miljoner är berättigad till stödet på ฿3000/person fördelat ฿1500 1 Juli – 30 September, resten 1 oktober – 31 December. Max beloppet/dag är ฿150.

Man kan registrera sig via Pao Tang-appen för att bekräfta sin registrering eller via www.คนลครึ่ง.com De som inte har erhållit något av stöd programmen tidigare kan göra det genom att registrera sig via webbplatsen och de kommer att få ett textmeddelande som bekräftar sin registrering inom tre dagar, varefter de måste bekräfta sin registrering och identitet med hjälp av ansiktsskanning på vilket filial som helst till den statliga Krung Thai Bank eller via Krungthai NEXT-appen.

Företagare av allmänna butiker, spa, massage- eller manikyrsalonger och kollektivtrafik samt operatörer av byfonder, samhällsföretag och Thong Fah-butiker kan också gå med i programmet från och med igår.

Mr Jim
Author: Mr Jim

- ANNONS -

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest Populära Nyheter

- ANNONS -

Airpaz / CPS

Senaste Kommentarerna

Åsa Kalmerén on NY ÄNDRING TEST & GO
Ulf Edström on Julbuffé Hos Akvavit