Deprecated: Optional parameter $filename declared before required parameter $filepath is implicitly treated as a required parameter in /home/thaipuls/public_html/wp-content/plugins/social-web-suite/includes/libs/class-socialwebsuite-log.php on line 92

Deprecated: Optional parameter $filename declared before required parameter $filepath is implicitly treated as a required parameter in /home/thaipuls/public_html/wp-content/plugins/social-web-suite/includes/class-socialwebsuite.php on line 2068
Stoltenberg: ”Inte jobbet jag tänkt mig som ung” - Thai Puls Stoltenberg: ”Inte jobbet jag tänkt mig som ung” - Thai Puls
onsdag, maj 29, 2024

HemSverige NyheterStoltenberg: ”Inte jobbet jag tänkt mig som ung”

Stoltenberg: ”Inte jobbet jag tänkt mig som ung”

- ANNONS -

Sedan 2014 är Jens Stoltenberg generalsekreterare för Nato.

Men det var inte självklart att ta uppdraget berättar han i ”Sommar i P1”.

– Jag blev överraskad, säger han.

Mr Jim
Author: Mr Jim

- ANNONS -

RELATED ARTICLES

Mest Populära Nyheter

- ANNONS -

Senaste Kommentarerna

Åsa Kalmerén on NY ÄNDRING TEST & GO
Ulf Edström on Julbuffé Hos Akvavit