Deprecated: Optional parameter $filename declared before required parameter $filepath is implicitly treated as a required parameter in /home/thaipuls/public_html/wp-content/plugins/social-web-suite/includes/libs/class-socialwebsuite-log.php on line 92

Deprecated: Optional parameter $filename declared before required parameter $filepath is implicitly treated as a required parameter in /home/thaipuls/public_html/wp-content/plugins/social-web-suite/includes/class-socialwebsuite.php on line 2068
KLM börja Flyga Amsterdam - Phuket i Oktober - Thai Puls KLM börja Flyga Amsterdam - Phuket i Oktober - Thai Puls
onsdag, maj 29, 2024

HemThailand NyheterPhuketKLM börja Flyga Amsterdam - Phuket i Oktober

KLM börja Flyga Amsterdam – Phuket i Oktober

- ANNONS -

Positiva Nyheter att flygbolagen tror på Thailand som resmål igen, KLM har meddelat flyg från Amsterdam till Phuket, med en mellanlandning i Kuala Lumpur.
Enligt en TTR Weekly-rapport är Phuket det enda asiatiska fritidsdestinationen som planeras för lanseringen i oktober för KLM. Flyg från Amsterdam till Phuket kommer att gå på måndag, onsdag, fredag ​​och lördag med ett stopp i Kuala Lumpur i båda riktningarna.
I ett uttalande som bekräftar det preliminära vinterschemat från 31 oktober till 26 mars nästa år, säger KLM att det kommer att utöka sitt nätverk där återhämtningen är snabbast för att ge passagerarna ett så brett urval av semestermål som möjligt.

Mr Jim
Author: Mr Jim

- ANNONS -

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest Populära Nyheter

- ANNONS -

Senaste Kommentarerna

Åsa Kalmerén on NY ÄNDRING TEST & GO
Ulf Edström on Julbuffé Hos Akvavit