söndag, juli 21, 2024

HemThailand NyheterPhuketEndast boende på SHA godkända hotell i Thailand från 1 Juli, vi...

Endast boende på SHA godkända hotell i Thailand från 1 Juli, vi har listan

- ANNONS -

Phuket-provinsen öppnade idag en online-registreringsplattform för Amazing Thailand Safety and Health Administration (SHA) Plus-certifikat, eftersom ön förbereder sig för att välkomna helt vaccinerade besökare utan karantänkrav från och med den 1 juli 2021.

Alla fantastiska Thailand SHA-certifierade företag i Phuket, där minst 70% av personalen är inokulerade, uppmuntras att registrera sig för ”SHA Plus” -certifikatet på webbplattformen www.ภูเก็ตต้องชนะ.com (Phuket Must Win).

Webbplatsen använder digital teknik för att utveckla ett smart datasystem som kan spåra personalens vaccinationsrekord vid varje plats och företag. Det kan analysera den stora mängden aggregerade data och ge insikter om vilken anläggning som redan har minst 70% av inokulerad personal och kan tilldelas ”SHA Plus”.

För närvarande finns det 1 389 arenor företag i Phuket som har fått Amazing Thailand SHA-certifikatet. Dessa inkluderar 882 i kategorin hotell, boende och hemvistelse; 169 i kategorin restauranger och middagar; 157 i resebyråskategorin och 181 i andra kategorier.

Dessa fantastiska Thailand SHA-certifierade anläggningar uppmuntras att ansöka om ‘SHA Plus’ certifikat. Detta beror på att en av de föreslagna villkoren enligt Phuket Sandbox-modellen är att helt vaccinerade utländska besökare måste stanna i ett ‘SHA Plus’ boende och måste visa bevis på bokningen vid sådan anläggning när de ansöker om ‘inträdesintyg’ eller COE.

Amazing Thailand SHA introducerades i maj 2020 och används för att bedöma 10 typer av affärer; nämligen restauranger och middagar; hotell, boende och hemvistelser; fritidsaktiviteter och turistattraktioner; transport; resebyråer; hälsa och skönhet; varuhus och köpcentra; sport för turism; aktiviteter och möten, teatrar och underhållning samt souvenirbutiker och andra butiker. World Travel and Tourism Council (WTTC) certifierade nyligen Amazing Thailand SHA-certifiering i linje med WTTC SafeTravels-protokollen. För mer information, klicka på Amazing Thailand SHA.

TAT Newsroom (www.tatnews.org) kommer att fortsätta att tillhandahålla regelbundna uppdateringar om Phukets förberedelser för att säkert återupptas för utländska turister, allt från inträdeskrav och folkhälsoprocedurer till lokala vaccinationer och hygienstandarder.

Länk till lista på alla SHA godkända hotell i Thailand:
https://www.thailandsha.com/shalists/

Mr Jim
Author: Mr Jim

- ANNONS -

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest Populära Nyheter

- ANNONS -

Airpaz / CPS

Senaste Kommentarerna

Åsa Kalmerén on NY ÄNDRING TEST & GO
Ulf Edström on Julbuffé Hos Akvavit