Deprecated: Optional parameter $filename declared before required parameter $filepath is implicitly treated as a required parameter in /home/thaipuls/public_html/wp-content/plugins/social-web-suite/includes/libs/class-socialwebsuite-log.php on line 92

Deprecated: Optional parameter $filename declared before required parameter $filepath is implicitly treated as a required parameter in /home/thaipuls/public_html/wp-content/plugins/social-web-suite/includes/class-socialwebsuite.php on line 2068
Phuket Sandbox lite mer förtydligande och info - Thai Puls Phuket Sandbox lite mer förtydligande och info - Thai Puls
måndag, juni 24, 2024

HemThailand NyheterPhuketPhuket Sandbox lite mer förtydligande och info

Phuket Sandbox lite mer förtydligande och info

- ANNONS -

I dag undertecknade Phukets guvernör Narong Woonciew Phuket-provinsens ordernummer 3491/2564 som officiellt beskriver reglerna för återupptagandet av sandlådan. Medan de flesta bestämmelser har diskuterats i stor utsträckning – fullvaccinerade resenärer som kommer från minst 3 veckor sedan sista sprutan från ett land med låg till medelhög risk. Negativt Covid-19-test inom 72 timmar, 100 000 USD Covid-19-försäkring, 14 dagar på ett SHA + -hotell, tester på 1: a, 6: e och 12: e dagen.

Särskilt saknas i detaljerna i Phuket återöppningsorder är en förklaring till vad som händer om ett resetest som är positivt för Covid-19 och om resenärer bara kan dela ett rum om de är gifta.

Ordern bekräftar också att det kan införa karantän eller avsluta Phuket Sandbox. Om Phuket registrerar mer än 90 nya fall per vecka, om 80% av Covid-19-behandlingssängarna på sjukhus är fulla, om fler än 3 kluster har utbrott, eller om Covid-19 finns i fler än 6 underområden i Phukets 3 huvudområden.

Vid ankomster måste man tillbringa den första natten i karantän på sitt hotell eftersom resultatet för ankomsttest kommer att tas emot nästa dag. Besökare måste installera två appar på sina mobila enheter för spårning – MorChana och ThailandPlus.

Efter 14 dagar beskrivs hur man flyger och hur man reser med båt. Tre bryggor har godkänts för att färjor ska kunna avgå och ytterligare 5 har flaggats för båtavgångar. 7 bryggor är också godkända för dagsutflykter som går ut i vattnet men lämnar INTE Phuket-provinsen, vilket är tillåtet med strikt spårning och reglering under de första 14 dagarna.

I ordern anges att alla som vill lämna Phuket som inte har pappersarbete som bevisar att de uppfyller alla krav och fullbordat den 14 dagars första vistelsen får endast lämna Phuket med internationell flygning. Det föreskriver också att dölja eller förfalska dina reseuppgifter eller Covid-19-infektioner är ett brott med möjliga böter och fängelse.

Ordern inrättar officiellt Operations Center för att övervaka att Sandbox öppnar igen, övervakar alla resor, organiserar övervakning, samordnar med alla in- och utgångspunkter och hanterar klagomål från resenärer och allmänheten.

Slutligen föreskriver de nya reglerna straff för överträdelser, inklusive utvisning och ett förbud mot återinresa till Thailand för utlänningar, och thailändska medborgare får upp till 2 års fängelse och 100 000 baht i böter. Researrangörer som medvetet transporterar regelbrytare utsätts för samma straff plus deras körkort kan stängas av eller återkallas.

På Måndag den 28 Juni kommer ambassader böra utfärda COE
Komplett Guide Här:
https://thaipuls.com/komplett-guide-for-att-resa-till-phuket-1-juli/

Mr Jim
Author: Mr Jim

- ANNONS -

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest Populära Nyheter

Barn: Barnvagnsbio

Teater: Yerma

Scen: EXIT

Opera: La Bohème

- ANNONS -

Senaste Kommentarerna

Åsa Kalmerén on NY ÄNDRING TEST & GO
Ulf Edström on Julbuffé Hos Akvavit