tisdag, juli 16, 2024

HemThailand NyheterPhuketEndast Gifta får dela rum i Phuket från 1 Juli?

Endast Gifta får dela rum i Phuket från 1 Juli?

- ANNONS -

I ett försök att klargöra utan att faktiskt klargöra frågan var Phuket Tourist Association tvungen att släppa ett uppföljningsmeddelande som svar på en anmärkning från en tjänsteman som antydde att endast lagligt gift par kunde dela ett rum i Utbyggnad av Phuket sandlåda.

Under ett Zoom-möte med Association of Thai Travel Agents kom ämnet upp att kanske internationella resenärer på deras SHA Plus-certifierade hotell kanske skulle vilja ha besökare eller en lokala gäster över natten. Presidenten för Phukets turistförening, Bhummikitti Raktaengam, kommenterade att kanske bara gifta par kunde dela ett hotellrum under den 2 veckors karantänperioden.

Det stod sedan klart att de två personerna måste vara ett gift par. Uttalandet sade direkt att vänner, ogifta par eller “en person som anställs för att underhålla” inte skulle få dela ett rum.

Det verkar som ett definitivt svar att endast gifta par kunde dela ett hotellrum, positionen förvirrades ytterligare av uttalandet som fortsatte och förklarade att presidenten endast hänvisade till thailändsk lag som måste övervägas, och att människor undrar svaret på denna fråga som kan potentiellt dubbla kostnaden för ett par vistelse i Phuket bör vänta på det officiella juridiska meddelandet för klargörande.

”Vi vill klargöra att meningen missförstod eftersom Bhummikitti förklarade att samvaron mellan utländska turister och thailändare kan ske inom ramen för lagen, som måste övervägas igen. För att inte göra någon möjlig förvirring, vänta på klarheten från tillkännagivandet från Royal Gazette. ”

Han tycktes säga att hans uttalande om ämnet bara var ett uttryck för hans egen åsikt och att inget skulle tas som officiellt. Han bad om ursäkt för allt ”obehag” som orsakades av hans ord och lovade att vara mer försiktig när han talade.

Mr Jim
Author: Mr Jim

- ANNONS -

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest Populära Nyheter

- ANNONS -

Senaste Kommentarerna

Åsa Kalmerén on NY ÄNDRING TEST & GO
Ulf Edström on Julbuffé Hos Akvavit