måndag, juni 24, 2024

HemThailand NyheterPhuketThai Cabinet ger ännu inte slutgiltigt godkännande till Phuket & ber om...

Thai Cabinet ger ännu inte slutgiltigt godkännande till Phuket & ber om några förbättringar

- ANNONS -

Det thailändska regeringen träffades igår eftermiddag och bland andra frågor, som anställning av särskilda statliga anställda och finansiella stödåtgärder för småföretag som drabbats av Covid-19, diskuterade regeringen kortfattat programmet Phuket Sandbox.

Phuket Sandbox är ett program som föreslås för att vaccinera utländska turister utan karantän från första juli och som redan hade godkänts i princip av Center for Economic Situation Administration, eller CESA.

Enligt den thailändska premiärministern, som publicerade på sina sociala mediekonton runt kl. 19.00, kommer det thailändska regeringen att informera relevanta myndigheter, som turistdepartementet och utrikesministeriet, att göra “förbättringar” som garanterar en god balans mellan ekonomisk återhämtning och säkerhet. Programmet avbryts inte eller skjuts upp officiellt vid denna tidpunkt, bara att kabinettet kommer att återvända till ärendet inom en mycket snar framtid och inte officiellt skickat till Royal Gazette. Planen förblir i princip godkänd men behöver justeras enligt PM.

Mr Jim
Author: Mr Jim

- ANNONS -

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest Populära Nyheter

Barn: Barnvagnsbio

Teater: Yerma

Scen: EXIT

Opera: La Bohème

- ANNONS -

Senaste Kommentarerna

Åsa Kalmerén on NY ÄNDRING TEST & GO
Ulf Edström on Julbuffé Hos Akvavit