fredag, juli 19, 2024

HemThailand NyheterInga utländska turister anländer imorgon, första dagen av Koh Samuis öppnade

Inga utländska turister anländer imorgon, första dagen av Koh Samuis öppnade

- ANNONS -

Inga turister kommer till Koh Samui i morgon, den första dagen för öns återupptagande under reseschemat “Samui Plus”, liknande “Phuket Sandbox.” Endast fyra utländska turister väntas på fredag. Turistnäringen säger att det kommer att bli en långsam start och de förväntar sig att ett tillströmning av resenärer till trion av öar i Thailändska viken kommer att ske om ett par månader.

I morgon välkomnar ön 11 utlänningar från medieföretag för att främja återöppningssystemet som gör det möjligt för turister som är vaccineras mot Covid-19 att komma in på ön utan att genomgå en 14-dagars karantän. De tar ett flyg med Bangkok Airways från huvudstaden till Koh Samui. Ordförande för Koh Samui Tourism Promotion Association säger att de inte förväntar sig att många resenärer kommer att besöka under årets tredje kvartal med tanke på ökningen av Covid-19-fallen. Mer förväntas under fjärde kvartalet.

”Vi förväntar oss inte att många resenärer kommer att besöka Thailand under tredje kvartalet i år, eftersom ökningen av landets dagliga Covid-19-fall skulle påverka deras förtroende … Men vad vi kan göra är att starta turistverksamhet i enlighet med standardförfarandet i ett försök att stimulera landets turism. ”

Mr Jim
Author: Mr Jim

- ANNONS -

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest Populära Nyheter

- ANNONS -

Airpaz / CPS

Senaste Kommentarerna

Åsa Kalmerén on NY ÄNDRING TEST & GO
Ulf Edström on Julbuffé Hos Akvavit