söndag, juli 21, 2024

HemThailand NyheterInga ändringar på Covid-19 Zonfärgerna eller Begränsningar idag från Covid-19 Center

Inga ändringar på Covid-19 Zonfärgerna eller Begränsningar idag från Covid-19 Center

- ANNONS -

Center for Covid-19 Situation Administration (CCSA) granskar i allmänhet nuvarande begränsningar och åtgärder kring Covid-19 två gånger i veckan och justerar zonfärger och beteckningar, men det verkar som om det inte händer den här veckan.

Den senaste förändringarna av restriktioner från nationell nivå ägde rum för ungefär två veckor sedan när CCSA gjorde justeringar av deras färgkodningssystem som kräver många begränsningar och regler kring Covid-19.

Många regler och begränsningar bestämmer provinsguvernörer. I Chonburi har vi fortfarande Gym, Stränder, Pooler, Massage & Bio stängda. Andra åtgärder, som förbud mot alkohol på restauranger, förbud mot sociala sammankomster kring alkohol och stängning av nöjesställen, fastställs på nationell nivå av CCSA och förbjuds nationellt.

På grund av antalet fall av Covid-19 som fortfarande upptäcks i Thailand, särskilt i och runt Bangkok, kanske detta inte överraskar många människor.

Övrig info: Så kommer Koh Larn rösta i helgen om de kommer att öppna ön för besökare och inhemska turister. Koh Larn har varit stängd i nästan en månad.

Tyvärr har regeringen inte tillkännagett någon plan för att upphäva restriktioner som de gjorde förra året och verkar vänta på sitt mass vaccinationsprogram.

Pattaya planerar fortfarande att genomföra sin “Move On” -plan för att öppnas för utländska turister utan karantän i oktober.


Mr Jim
Author: Mr Jim

- ANNONS -

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest Populära Nyheter

- ANNONS -

Airpaz / CPS

Senaste Kommentarerna

Åsa Kalmerén on NY ÄNDRING TEST & GO
Ulf Edström on Julbuffé Hos Akvavit