Deprecated: Optional parameter $filename declared before required parameter $filepath is implicitly treated as a required parameter in /home/thaipuls/public_html/wp-content/plugins/social-web-suite/includes/libs/class-socialwebsuite-log.php on line 92

Deprecated: Optional parameter $filename declared before required parameter $filepath is implicitly treated as a required parameter in /home/thaipuls/public_html/wp-content/plugins/social-web-suite/includes/class-socialwebsuite.php on line 2068
TAT Fokuserar på Phuket Säkerhet - Thai Puls TAT Fokuserar på Phuket Säkerhet - Thai Puls
fredag, juni 14, 2024

HemThailand NyheterPhuketTAT Fokuserar på Phuket Säkerhet

TAT Fokuserar på Phuket Säkerhet

- ANNONS -

Thailands turistmyndighet (TAT) har tagit fram en plan för marknadsföring av städer för att lyfta fram den höga säkerhetsnivån i Phuket och andra sandlådor för att få turisterna självförtroende trots en ökning i nya fall. “Eftersom tidslinjen för landets återöppning via den så kallade Phuket-sandlådan förblir densamma – den 1 juli – måste vi se till att målet, som för närvarande bygger flockimmunitet, är säkert för turister”, säger TAT-guvernör Yuthasak Supasorn På onsdagen höll TAT ett virtuellt möte med 50-60 hotell under ledning av Thai Hotels Association, lokala hotellägare och globala hotellföretag som Marriott International, InterContinental Hotels Group, Centara Hotels and Resorts, Minor Hotels, Accor, Dusit Thani, Asset World Corp och Onyx Hospitality Group. Mötet är för att försäkra hotellen att sandlådan i Phuket kommer att kunna öppnas som planerat. Byrån uppmuntrade också hotellen att spela en nyckelroll i att kommunicera med internationella gäster för att skapa förtroende.

“Om vi ​​inte kan ge ett tydligt meddelande om att Phuket-sandlådan är skild från resten av Thailand, kommer de inte att ha förtroendet att besöka landet”, sade Yuthasak. Han sa att hotellägare tror att turister kommer att besöka Phuket eftersom de längtar efter att resa. Denna situation sågs i Portugal och Maldiverna när deras gränser öppnades igen. De flesta hotell tror att det är mer sannolikt att chansen kommer att ses under det sista kvartalet under förutsättning att sandlådan i Phuket måste fungera bra, vilket kommer att gynna andra områden som går med i sandlådan från och med oktober. Det finns dock oro från Hotellen om beslutet att återvända till en 14-dagars karantän efter att ha mött det nya utbrottet. Herr Yuthasak sa att TAT regelbundet kommer att uppdatera information om återöppning planen på sin webbplats under kampanjen som kallas “Countdown to Reopen Phuket”. Informationen kommer att bestå av dagliga fall, framsteg i vaccinationen och det offentliga hälsovårdssystemets kapacitet. Det kommer också att visa live strömmande reseupplevelser från Andamanerna.

De tio sandlåda områdena måste förbereda sig för vaccinationsplaner som inkluderar förmågan att administrera vacciner, upprätthålla flockimmunitet och riskhantering. Han föreslog hotelloperatörer att utarbeta standardrutiner för vaccinerade gäster om ett positivt resultat hittades. Destinationer krävs också för att förbättra utbudssidan för att tillgodose återkommande efterfrågan. Byrån planerar att skapa experimentella resor i Phuket under hela juli genom att ta med sig viktiga opinionsledare, resebloggar, film- och TV-besättningar samt träningsläger för idrottslag.

Mr Jim
Author: Mr Jim

- ANNONS -

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest Populära Nyheter

- ANNONS -

Senaste Kommentarerna

Åsa Kalmerén on NY ÄNDRING TEST & GO
Ulf Edström on Julbuffé Hos Akvavit