måndag, juli 22, 2024

HemThailand NyheterPattayaFolk lider i Pattaya, alla säger att man inte får någon hjälp....

Folk lider i Pattaya, alla säger att man inte får någon hjälp. Borgmästaren säger att det inte är sant!

- ANNONS -

Flera hundra människor sitter på stranden varje dag för att få ett mål mat, Detta är bara toppen på ett isberg i Thailand och situationen börja bli ohållbar och ingen vet då detta tar slut. Livet för dom som bor i thailand har blivit grymt då man i över 16 månader har haft landet stängt och många lever av turismen och i sin tur bolag som man inte tänker på blir i flera led lidande.

Stadens borgmästare Sonthaya Khunpluem säger: ”Foton av behövande människor och de som behöver välgörenhet har blivit virala på sociala medier. Många svarade med negativa kommentarer och hävdar att staden inte försöker hjälpa till eller lösa vaccinationssituationen eller hjälpa nedstängda företag (på grund av Covid19-begränsningar) och det är inte sant. ” Vi har frågat ett 20 tal olika verksamheter som är nedstängda och INGEN företagare har fått hjälp eller blivit erbjuden hjälp. Vaccineringen fungerar knappt i stan och tusentals Människor köar efter mat varje dag på olika platser som delar ut mat, det är möjligen att Borgmästaren och hans stab gör något men det är också rätt tydligt att man inte gör tillräckligt.

Vi får hoppas att eländet snart tar slut, Landet måste öppna upp utan några krångliga restriktioner så Turisterna kommer tillbaka, Phuket är på väg in i ett fiasko med endast några 100 besökare första veckan, Pattaya kan inte kopiera av den modellen, då kan man lika bra ha stängt. Myndigheterna förstår inte att öppna upp ett företag kostar pengar kommer inga kunder är det ren förlust och ingen ide att öppna.

Mr Jim
Author: Mr Jim

- ANNONS -

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest Populära Nyheter

- ANNONS -

Airpaz / CPS

Senaste Kommentarerna

Åsa Kalmerén on NY ÄNDRING TEST & GO
Ulf Edström on Julbuffé Hos Akvavit