fredag, juli 19, 2024

HemThailand NyheterBangkokRykten om ännu mer restriktioner då antal smittade fortsätter att öka.

Rykten om ännu mer restriktioner då antal smittade fortsätter att öka.

- ANNONS -

Man sitter, i möte om nya restriktioner och det är inte överens om åtgärderna, Det ryktas om utegångsförbud i vissa provinser.

General Nattapon Nakphanich, generalsekreterare för National Security Council Som chef för Center for Operations Center for Center for Management of the Coronavirus Disease 2019 Epidemic, eller OBEC, pratar om landets lockdown förslag. För närvarande väntar på det officiella förslaget som ska övervägas med folk hälsoministeriet. Frågan är kommer man utfärda en Nationell eller visa områden total Lockdown eller blir det ingen, någon form av höjda restriktioner kommer komma säger vår källa.

När det gäller regeringen har ytterligare 10,9 miljoner doser av Sinovac-vaccinet godkänts att köpa in. Sinovac-vaccinet är fortfarande effektivt säger Hälsoministern officiellt men ändå ska alla som jobbar inom Hälsa får en extra spruta av Pfizer, man kan ju fundera varför om det är så bra. Andra märken är inte tillgängliga just nu. Om man väntar på andra vacciner kommer det inte att finnas något vaccin till folket, det astrazeneca-vaccin som gradvis har kommit är fortfarande otillräckligt. Han upprepade att hälsovårdsministeriet nu klargjorde att vaccinet fortfarande var tillräckligt effektivt. men kanske inte som folket vill ‘Det finns här, låt oss injicera här först’, men om det finns en bättre kommer det att övervägas och andra märken kommer att anskaffas för att gå med.

Mr Jim
Author: Mr Jim

- ANNONS -

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest Populära Nyheter

- ANNONS -

Airpaz / CPS

Senaste Kommentarerna

Åsa Kalmerén on NY ÄNDRING TEST & GO
Ulf Edström on Julbuffé Hos Akvavit