tisdag, juli 16, 2024

HemThailand NyheterPhuketEn liten sammanställning av Phuket Sandlådans första vecka!

En liten sammanställning av Phuket Sandlådans första vecka!

- ANNONS -

Den första smittade har hittads, En man från Förenade Arabemiraten som anlände i en grupp på tisdag visade sig vara smittad med Covid-19. Han är den första turisten som hittats med viruset sedan provinsen öppnades igen den 1 juli enligt Phuket Sandbox. Provinshälsokontoret rapporterade att en provpinne togs från turisten vid ankomsten till Phukets internationella flygplats på tisdag innan han åkte till sitt hotell. Mellan 22.00 och 23.00 kom testresultatet positivt. Hälsotjänstemän informerade omedelbart hotellchefen och tog turisten till ett sjukhus för behandling. Andra turister i samma grupp hade placerats i 14-dagars karantän på ett hotell som tillhandahölls av provinsen för observation och Covid-19-test.

Från 1-7 juli hade totalt 2113 turister kommit till Phuket

Phuket hade två nya lokala infektioner på tisdag, vilket ledde till att antalet fall där blev 755 under den tredje virustillväxten, enligt provinsens folkhälsokontor. Det sägs att 70% av befolkningen nu har fått två doser Covid-19-vaccin.

Phuket-myndigheter har förbjudit inresa för människor från andra provinser, såvida de inte har fått två doser, eller en dos av AstraZeneca-vaccinet minst 14 dagar tidigare.

Mr Jim
Author: Mr Jim

- ANNONS -

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest Populära Nyheter

- ANNONS -

Senaste Kommentarerna

Åsa Kalmerén on NY ÄNDRING TEST & GO
Ulf Edström on Julbuffé Hos Akvavit