söndag, juli 21, 2024

HemThailand NyheterCovid-19Chonburi tillkännager 90 nya fall av Covid-19 i morse

Chonburi tillkännager 90 nya fall av Covid-19 i morse

- ANNONS -

Chonburi – Chonburi-avdelningen för folkhälsa meddelade 90 nya och bekräftade fall av Covid-19 idag, den 30 maj, med en ny död som främst drivs av kluster vid fabriker och migrerande arbetarläger.

Detta gör totalt 4 607 fall av Covid-19, med 974 fortfarande inom medicinsk vård, och med totalt 25 registrerade dödsfall i Chonburi sedan början av april. Ytterligare en död tillkännagavs i morse även om detaljer inte lämnades ut.

Dessutom har totalt 3 608 personer nu släppts från medicinsk vård och återhämtat sig helt sedan den nuvarande vågen började. 44 personer släpptes igår. De nya fallen på distriktsnivå var följande i dag:
Mueang Chonburi med 21,
Si Racha 32
Banglamung (inklusive Pattaya) 6
Phanat Nikhom 2
Sattahip 6
Pan Thong 23
Ko Chan med 1

Den goda nyheten är att det idag inte fanns några tidslinjer överhuvudtaget, vilket visar att nästan alla nuvarande fall är mest migrerande arbetare som bor och arbetar på industriområden och marknader med liten eller ingen social rörelse utanför arbetet och deras hem. Det tråkiga är att Pattaya haft väldigt låga siffror men räknas ihop med hela Chonburi så det ser inte så bra ut fast vi har knappt någon smitta här.

Mr Jim
Author: Mr Jim

- ANNONS -

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest Populära Nyheter

- ANNONS -

Airpaz / CPS

Senaste Kommentarerna

Åsa Kalmerén on NY ÄNDRING TEST & GO
Ulf Edström on Julbuffé Hos Akvavit