måndag, juni 24, 2024

HemThailand NyheterBangkokBKK Social Club är den 14:e bästa baren i världen

BKK Social Club är den 14:e bästa baren i världen

- ANNONS -

Vad får du när du kombinerar energin från Bangkok, tjusningen från Buenos Aires guldålder, skräddarsydda cocktails och ett barteam som leds av en av de bästa i branschen? – Du får BKK Social Club.

BKK Social Club finns i Four Seasons Chao Phraya Hotel i Bangkok, den utsågs nyligen av The World’s 50 Best Bars till den 14:e bästa baren i världen. Om ni inte har besökt denna bar rekomenderar jag det verkligen nästa gång då ni är i Bangkok. Platsens fantastiska 4 meter höga bakre bar en imponerande samling av hantverkssprit (den har också några härliga årgångschampagner tillgängliga). Dryckesprogrammets arkitekt, veteranen Philip Bischoff, använde de tre P:en för att utveckla menyn – “People in the right Place equals a Party”

Som namnet antyder är umgänge en fokuspunkt och de sydamerikanskt inspirerade cocktail (prova signaturen Evita) hjälper verkligen till med det. Det finns till och med en cigarrlounge med full service utanför för dem som är så benägna. På mycket kort tid har BKK Social Club blivit ett måste att besöka för Bangkok och den rättmätige vinnaren av London Essence Best New Opening Award 2022.

Vi ger den 5 av 5 Stjärnor

 

Mr Jim
Author: Mr Jim

- ANNONS -

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest Populära Nyheter

Barn: Barnvagnsbio

Teater: Yerma

Scen: EXIT

Opera: La Bohème

- ANNONS -

Senaste Kommentarerna

Åsa Kalmerén on NY ÄNDRING TEST & GO
Ulf Edström on Julbuffé Hos Akvavit