tisdag, juli 16, 2024

HemThailand NyheterCovid-19Tre marknader och 2 företag stängs ner i Pattaya pga Covid-19

Tre marknader och 2 företag stängs ner i Pattaya pga Covid-19

- ANNONS -

Nya kluster av Covid-19 har upptäckts i Pattaya, man har beslutat att tillfälligt stänga 3 marknader samt två företag i området.

De marknader som har stängts ner i Pattaya City är New Market Nakla, Amorn Nakhon och Lan Poe Naklua. De två stängda företagen är Yian Hai Electronics Company Limited och Huay Yai Jeen isfabrik.

De tre marknaderna som stängdes i Pattaya efter att man upptäckte 37 personer smittade med Covid-19. Upptäckten kom som ett resultat av en Coronavirus-testning på totalt 1450 personer mellan de tre marknaderna. Hittills är beslutet för stängning bara en dag medan de rengör var och en av marknadsplatserna noggrant.

Man hoppas att rengöring och desinficering av allt på de tre Pattaya-marknaderna kommer att bidra till att man förhindra att Covid-19 sprids ytterligare. Men tjänstemän vill också utse marknadsplatserna som högrisk platser för att prioritera och påskynda vaccinationen där.

Biträdande borgmästaren i Pattaya City sa att det största problemet som de står inför nu är oprövade och underrapporterade fall. Många människor tar inte tester för Covid-19 och sprider sedan viruset oavsiktligt och omedvetet om deras handlingar. Andra upplever symtom på Covid-19 och antingen ignorerar det eller väljer att isolera sig i stället för att rapportera dem till medicinska anläggningar, där de står inför kontroll i ett sjukhus eller fältanläggning i 14 dagar.

Till skillnad från stängningen av Pattaya-marknaderna på 1 dag, så måste elektronikföretaget i Thung Sukhala, har Si Racha stängas från igår till 11 juli. I Huayyai, Bang Lamung, har isfabriken också stängts sedan igår och för att förblir stängda till och med 15 Juli. Det exakta antalet Covid-19-infektioner är inte tillgängligt. Alla arbetare, chefer och ägare på plats kommer att behöva följa dom strikta säkerhetsbestämmelserna som gäller.

Mr Jim
Author: Mr Jim

- ANNONS -

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest Populära Nyheter

- ANNONS -

Senaste Kommentarerna

Åsa Kalmerén on NY ÄNDRING TEST & GO
Ulf Edström on Julbuffé Hos Akvavit