söndag, juli 21, 2024

HemThailand NyheterPhuketFlygbolagen tror på Phuket

Flygbolagen tror på Phuket

- ANNONS -

Med flera flygbolag som tillkännager att den 1 juli återöppnandet av flyg till Phuket har Thai Airways äntligen meddelat att de planerar att flyga in och ut från ön från Europa. När planen för “Phuket Sandbox” kommer närmare och närmare att bli officiellt så planerar flygbolagen att flyga. Nu har Thai Airways meddelat direktflyg från fem europeiska städer med början den 2 juli.

Enligt ett tillkännagivande på det kämpande flygbolagets Facebook-sida kommer Thai Airways-flyg att flyga till Phuket från de viktigaste europeiska reseknutarna i London, Paris, Frankfurt, Köpenhamn och Zürich. Thai Airways verkar också ha planerat flyg från Hong Kong till Phuket med början den 2 juli.

Phuket-London kan möta svårigheter, eftersom Storbritanniens Shadow-inrikesminister har krävt att Thailand ska läggas till på den röda listan, vilket förbjuder alla resenärer som kommer från Thailand att komma in i Storbritannien.

Regeringen förväntas godkänna planen imorgon och sedan väntar den på publicering i Royal Gazette, vilket gör förslaget till en officiellt godkänd plan.

Återöppningen har emellertid mött kritik, eftersom det var bekvämt att tillåta transitering via Bangkok och klargöra reglerna för barn som reser, men mest kritiska röster är förlängningen från 7 dagar till 14 dagar som ankomster måste stanna på Phuket .

Meddelandet från Thai Airways följer flera flygbolag som släpper Phuket-flygscheman den här veckan. Qatar Airways med fyra reguljära flygningar i veckan. Etihad Airlines och Emirates Airways med 3 respektive 4 flyg per vecka. KLM var lite mer tveksam och tillkännagav att Phuket skulle vara med i deras flygplan först från och med oktober. Så Flygbolagen tror på att det kommer finnas folk som vill resa till Phuket trots att många svenskar tror att det kommer bli fiasko, Vi behöver positiva vindar nu så ekonomin kommer igång.

Mr Jim
Author: Mr Jim

- ANNONS -

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest Populära Nyheter

- ANNONS -

Airpaz / CPS

Senaste Kommentarerna

Åsa Kalmerén on NY ÄNDRING TEST & GO
Ulf Edström on Julbuffé Hos Akvavit