Deprecated: Optional parameter $filename declared before required parameter $filepath is implicitly treated as a required parameter in /home/thaipuls/public_html/wp-content/plugins/social-web-suite/includes/libs/class-socialwebsuite-log.php on line 92

Deprecated: Optional parameter $filename declared before required parameter $filepath is implicitly treated as a required parameter in /home/thaipuls/public_html/wp-content/plugins/social-web-suite/includes/class-socialwebsuite.php on line 2068
Den 28 kommer Boende i Pattaya kunna registrera sig för vaccinering. - Thai Puls Den 28 kommer Boende i Pattaya kunna registrera sig för vaccinering. - Thai Puls
onsdag, maj 29, 2024

HemThailand NyheterCovid-19Den 28 kommer Boende i Pattaya kunna registrera sig för vaccinering.

Den 28 kommer Boende i Pattaya kunna registrera sig för vaccinering.

- ANNONS -

Pattaya kommer snart att lansera ett online-registreringsformulär för att tillåta stadsbor (Gäller alla oavsett nationalitet) att registrera sig för Covid-19-vaccinationer från en ny sändning av det kinesiska vaccinet som man beställt.

Pattaya beställde tidigare denna månad 100 000 doser BBIBP-CorV utvecklat av China National Pharmaceutical Group, som är allmänt känt som Sinopharm. Staden spenderade 8,8 miljoner baht av sin egna budget för att skaffa vacciner direkt från Chulabhorn Royal Academy, eftersom regeringen inte har tilldelat Chonburi tillräckligt med doser för att det ska kunna öppnas igen för utländska turister i oktober.

Pattaya har inte fått de 100 000 doserna man beställde, även om vaccinerna landade i Thailand den här veckan. Inget datum har meddelats för vaccinationerna.

Den 21 juni ledde borgmästare Sonthaya Kunplome ett planeringsmöte med personal och avdelningar för folkhälso- och socialvårdsavdelningen och läkare från Pattaya Hospital som mest fokuserade på att skapa ett registreringsformulär separat från regeringens Mor Prom-applikation. Inga sjukhus kommer kunna registrera någon för vaccinering, risken är då att man inte får någon vaccinering.

Behörigheten för 50 000 personer att få Sinopharm-vaccinet kommer att begränsas till de över 18 år vars hem är registrerade i Pattaya City som inte har inympats med ett annat Covid-19-vaccin.

Sonthaya sa att registrering kommer att göras online, men också skulle vara tillgänglig för människor utan smartphones. Ingen uppskattning gavs när formuläret skulle finnas tillgängligt, men man pratar om den 28 Juni.

Behörigheten att ta Sinopharm-vaccinet kommer att begränsas till personer vars hem är registrerade i Pattaya City som inte har inympats med ett annat Covid-19-vaccin.
Mr Jim
Author: Mr Jim

- ANNONS -

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest Populära Nyheter

- ANNONS -

Senaste Kommentarerna

Åsa Kalmerén on NY ÄNDRING TEST & GO
Ulf Edström on Julbuffé Hos Akvavit