måndag, juni 24, 2024

HemThailand NyheterChefen för Thailändska flygplatsens säger att turismen inte kommer att återupptas...

Chefen för Thailändska flygplatsens säger att turismen inte kommer att återupptas förrän i oktober

- ANNONS -

Medan Phukets  “Sandbox” är redo att öppna för utländska turister den 1 juli, förväntar sig Thailands flygplatser inte att ankomsterna verkligen kommer att hämta sig förrän i oktober, vilket är början på Thailands “högsäsong” för turism.

Under Phuket Sandbox kan turister som vaccineras mot Covid-19 och reser från länder som klassificeras av Thailands folkhälsoavdelning som låg till medelhög risk för Covid-19 komma till Phuket.

Thailands turistmyndighet (TAT) förväntar sig att 600 000 turister kommer mellan juli och september, men AoT-president Nitinai Sirismatthakarn säger att “Sandbox” -systemet kanske inte lockar så många turister som tjänstemän förväntar sig och tillade att det är “lågsäsong” för turism under de regniga månaderna.

Flyg till Thailand kommer att öka nästa månad, men inte mycket. Nästa månad förväntas 18 internationella flygningar landa i Thailand varje dag. Före pandemin skulle 380 internationella flygningar landa i Thailand varje dag. Flygindustrin i Thailand förväntas ta upp till två år att återhämta sig efter pandemin.

Man måste ta i beaktning att flera av världens största flygmarknader är stängd för internationell turism inklusive Australien, Kina och Japan.

Mr Jim
Author: Mr Jim

- ANNONS -

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest Populära Nyheter

Barn: Barnvagnsbio

Teater: Yerma

Scen: EXIT

Opera: La Bohème

- ANNONS -

Senaste Kommentarerna

Åsa Kalmerén on NY ÄNDRING TEST & GO
Ulf Edström on Julbuffé Hos Akvavit