Deprecated: Optional parameter $filename declared before required parameter $filepath is implicitly treated as a required parameter in /home/thaipuls/public_html/wp-content/plugins/social-web-suite/includes/libs/class-socialwebsuite-log.php on line 92

Deprecated: Optional parameter $filename declared before required parameter $filepath is implicitly treated as a required parameter in /home/thaipuls/public_html/wp-content/plugins/social-web-suite/includes/class-socialwebsuite.php on line 2068
Vi kanske får 90 dagar visumfritt snart - Thai Puls Vi kanske får 90 dagar visumfritt snart - Thai Puls
onsdag, maj 29, 2024

HemThailand NyheterVi kanske får 90 dagar visumfritt snart

Vi kanske får 90 dagar visumfritt snart

- ANNONS -

Thailands nya premiärminister säger man har en plan att få 90 dagar visumfritt för vissa länder till 90 dagar för att uppmuntra längre vistelser av turister.

PM framförde detta som om han redan var säker på att det skulle ske och att den exakta policyn måste formuleras när den nya regeringen är på plats, vilket förväntas ske denna vecka.

Tidigare införde den thailändska regeringen en visumfrihet på 45 dagar som var kortvarigt gällande från mitten av 2021 som ett åtgärd för att hantera covid-19-pandemin och senare igen fram till våren i år för att öka turismen.

De flesta pass från västländer får en inresestämpel på 30 dagar, som kan förlängas en gång i ytterligare 30 dagar på ett lokalt immigrationskontor. Att förlänga vistelsen med ytterligare två månader skulle vara mycket fördelaktigt för långtidsresenärer.

Resenärer kan också ansöka om ett 60-dagars turistvisum i förväg, vilket naturligtvis är kostsamt och kräver att man laddar upp olika dokument, eftersom de flesta ambassader har övergått till e-visa-ansökningssystemet.

Vissa länder, som Kina och Indien, måste använda sig av en visum vid ankomst-process som bara gäller i 15 dagar, vilket också är ganska kort, alternativet är att ansöka om visum i förväg.

Vissa andra mediekällor rapporterade att hans förklaring av den nya policyn var mer definitiv så att det bara var en fråga om “när” det skulle ske och inte “om”.

Mr Jim
Author: Mr Jim

- ANNONS -

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest Populära Nyheter

- ANNONS -

Senaste Kommentarerna

Åsa Kalmerén on NY ÄNDRING TEST & GO
Ulf Edström on Julbuffé Hos Akvavit