Deprecated: Optional parameter $filename declared before required parameter $filepath is implicitly treated as a required parameter in /home/thaipuls/public_html/wp-content/plugins/social-web-suite/includes/libs/class-socialwebsuite-log.php on line 92

Deprecated: Optional parameter $filename declared before required parameter $filepath is implicitly treated as a required parameter in /home/thaipuls/public_html/wp-content/plugins/social-web-suite/includes/class-socialwebsuite.php on line 2068
Över 20st arresterades på Bangsaen Stranden - Thai Puls Över 20st arresterades på Bangsaen Stranden - Thai Puls
fredag, juni 14, 2024

HemThailand NyheterPattayaÖver 20st arresterades på Bangsaen Stranden

Över 20st arresterades på Bangsaen Stranden

- ANNONS -

Polisen skickades tidigt i morse till Bangsaen Stranden, i Chon Buri, norr om Pattaya, efter upprepade varningar i området under de senaste två veckorna till människor som bryter mot Covid-19-begränsningarna. Lokal polis arresterade enligt uppgift dussintals och gav dussintals fler ”mjuka varningar” för att åka hem.

Provinsen Chon Buri tillkännagav ytterligare 90 nya fall av Covid-19 idag.

Från och med 02:30 spridda ett polisgrupp grupper på cirka 20-30 personer, främst yngre barn, skateboard. De varnade för att stranden var öppen, om än för att träna med skateboard som faller i det gråa träningsområdet. Efter varningen Åkte barnen hem.

Efter att polisen tagit hand om barnen tog de tag i den äldre publiken. Polisen arresterade cirka 20 personer, främst tonåringar. De arresterades för att ha brutit mot Covid-19-restriktionerna och druckit alkohol medan de var minderåriga.

Befälhavaren för den lokala polisstationen, Surasit Nuengjamnong, varnade för att polisen fortsätter att övervaka platsen och fortsätter att åtala de som bryter mot Covid-19-begränsningarna.

Rapporter om personer som åläggs böter eller arresteras sedan Covid-19-begränsningar har införts, men majoriteten av fallen har handlat om man bryter mot regler i barer, privata bostäder eller ibland vid regeringsmöten.

Thailändska medier, som ofta var snabba att påpeka när ”Farangs” bryter mot Covid-19-begränsningarna, rapporterade inte om överträdarnas nationalitet denna gång.


Källa: Pattaya News

Mr Jim
Author: Mr Jim

- ANNONS -

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest Populära Nyheter

- ANNONS -

Senaste Kommentarerna

Åsa Kalmerén on NY ÄNDRING TEST & GO
Ulf Edström on Julbuffé Hos Akvavit