fredag, juli 19, 2024

HemThailand NyheterNu är man redo att börja leverera Astra Vaccinet som tillverkas i...

Nu är man redo att börja leverera Astra Vaccinet som tillverkas i Thailand.

- ANNONS -

Astra Zenneka tillhandahåller COVID-19-vaccinet som produceras i Thailand av Siam Bio-Sixenz. Det första partiet enligt planen.
Astra Senneka tillkännager att gradvis leverera COVID-19-vaccin tillverkat i Thailand till regeringen för att stoppa COVID-19-epidemin efter att Siam Bio Sixenze har levererat COVID-19-vaccinet. Det första partiet har slutförts som planerat genom en levererats ceremoni. Hedrad av generalen. A.D. A.D Statit Phong Sukwimon, ordförande i Siam Bio Sailance Co Ltd. och James Tig, ordförande i Astra Senega (Thailand) Ltd. för att tillkännage denna milstolpe.

Thailands vaccination produktionscenter COVID-19 är ett samarbete mellan Astra Zenneka och Siam Bio Sciences, thailändska ledande biomedicinska tillverkare för att stödja regionala befolkningar i Sydostasien för att få grundlig tillgång till vacciner. Genom detta sätt kommer Astra Sennega att leverera det första partiet av thailändska tillverkade vacciner till hälsoministeriet omedelbart efter en bestämd plan för att leverera och att genomföra vaccination till allmänheten och börja exportera COVID-vacciner. 19 till andra länder i Sydostasien under de närmaste veckorna.
James Tig, ordförande för Astra Sennega (Thailand) Co Ltd. avslöjar att ′ ′ i en situation där alla kämpar mot epidemikrisen COVID-19, är dagens händelser viktiga och meningsfulla för oss. Thailand kan producera. COVID-19-vaccinet med en hög kvalitetsstandarder är en enorm framgång som uppstår genom att ha en bra produktionspartner som Siam Bioxion. Jag tackar dig Siam Bio Sailance för att vi tillsammans producera och leverera vacciner enligt föreskrifterna med högsta kvaliten.

Nu när vi har högkvalitativa vacciner tillverkade i Thailand redo att levereras kan det stödja regeringen att påskynda effektiv vaccination för medborgarna så fort som möjligt.

Astra Zenecas COVID-19-vaccin producerat av Siam Bio Sixenz har godkänts för att starta leverans inom denna vecka. Kvalitets- och säkerhetscertifiering från inhemska tillsynsmyndigheter, inklusive granskningskriterier. Astra Zennekas analyslaboratorium i utlandet bekräftar kvaliteten på COVID-19-vaccinet som produceras i Thailand med internationella standarder. Covid-19 vaccin mot Astra Sennexenne. Varje produktionsmodell måste klara en kombinerad kvalitetsstandardgranskning av mer än 60 artiklar för att vaccination ska kunna tas emot för att säkerställa att högkvalitativa produkter erhålls enligt internationella standarder, eftersom Astra Zenneka betonar produktkvalitet och säkerhet för produkter.
Resultat från kliniska prövningar bekräftar att Astra Sennekas mottagare av COVID-19-vaccin kan motstå biverkningarna av vacciner och vacciner kan också förhindra sjukdomar från COVID-19 på alla våldsnivåer. Tiotals miljoner vacciner i den globala befolkningen visar också att Astra Zenneka-vaccinet är effektivt. Minska våldet med COVID-19 till sjukhusbehandling med upp till 80% efter den första injektionsinjektionen

Astra Zenneka har ett globalt nätverk av COVID-19-vaccintillverkningscentra och 25 andra vaccintillverkningspartners i över 15 Siam Bioxionz Manufacturing Center. Det första och enda COVID-19-vaccinet mot Astra Sennega i Sydostasien, vilket kommer att bidra till att Thailands folkhälsostrategi blir det medicinska centrumet i den förra regionen. Astra Zenneka har gått med i Siam Biozai. Ence genomför en teknikutsändning för att följa vaccinproduktionsplanerna och kan implementeras enligt den specifika planen. Astra Senneka exporterar gradvis COVID-19-vacciner till andra länder i Sydostasien i juli. Asta ska nu gradvis exportera COVID-19-vacciner till andra länder i regionen Sydostasien. Zenneka har skickat mer än 500 miljoner dosvacciner till 168 länder runt om i världen.

Mr Jim
Author: Mr Jim

- ANNONS -

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest Populära Nyheter

- ANNONS -

Airpaz / CPS

Senaste Kommentarerna

Åsa Kalmerén on NY ÄNDRING TEST & GO
Ulf Edström on Julbuffé Hos Akvavit