måndag, juni 24, 2024

HemThailand NyheterBangkokFörslag på Total Lockdown I Bangkok i 7 dagar.

Förslag på Total Lockdown I Bangkok i 7 dagar.

- ANNONS -

För- och nackdelarna med ett förslag om att Bangkok ska vara Lockdown i sju dagar för att det stigande antalet Covid-19-infektioner måste stoppas och beslutet måste noggrant diskuteras, säger Center for Covid-19 Situation Administration (CCSA).

CCSA-talesmannen Taweesilp Visanuyothin sa att förslaget om att stoppa folkets rörelse i Bangkok diskuterades vid CCSA: s möte på onsdagen.

“Stängning av ett område eller en fabrik kan leda till att infektioner blir under kontroll, men arbetare kommer att lämnas arbetslösa och gå tillbaka till sina hemprovinser och problem kommer att uppstå i andra områden. Att sätta Bangkok i en lockdown kommer att leda till att provinserna rör sig och leda till fler infektioner. , Säger Dr Taweesilp.

För närvarande har den “riktade låsning” -åtgärden redan antagits för att hantera specifika utbrottsområden, inklusive läger för byggnadsarbetare.

“Bubble and seal” -metoden där arbetare inte får lämna sina sovsalar och byggarbetsplatser kommer att genomföras i Bangkok, sade han.

Till skillnad från Samut Sakhon där tillvägagångssättet antogs först, har Bangkok en större befolkning av invånare och migrerande arbetare, med många platser och organisationernas komplexitet, så det blir inte lätt att genomföra åtgärden, säger Dr Taweesilp.

“Den sista lösningen på krisen är att låsa Bangkok totalt i minst sju dagar för att minska smittspridningen och få nya smittade.

“Den här gången måste människor i Bangkok hindras från att återvända till provinserna – ett misstag som gjordes under Songkran”, skrev Dr Nithiphat.

Mr Jim
Author: Mr Jim

- ANNONS -

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest Populära Nyheter

Barn: Barnvagnsbio

Teater: Yerma

Scen: EXIT

Opera: La Bohème

- ANNONS -

Senaste Kommentarerna

Åsa Kalmerén on NY ÄNDRING TEST & GO
Ulf Edström on Julbuffé Hos Akvavit