onsdag, juli 24, 2024

HemThailand NyheterPhuketBarer och Nöjeslivet kommer inte få öppna 1 Juli i Phuket!

Barer och Nöjeslivet kommer inte få öppna 1 Juli i Phuket!

- ANNONS -

Barer, pubar och andra “nöjesställen” i hela Phuket kommer att förbli stängda när provinsen öppnar den 1 juli, sade Patong borgmästare Chalermsak Maneesri idag.

Han berättade vidare för thailändska medier idag att Phuket-guvernören och TAT-guvernören är överens om detta samförstånd.

Hans bedömning av Covid-situationen är att:

Den ekonomiska situationen i Patong är mycket dålig just nu
När det gäller Phuket-sandbox säger han att tjänstemän har knackat på boendes dörrar och “uppmuntrat dem att registrera sig och vaccineras för att slutföra vaccinationer för 70% av befolkningen på ön. 

Borgmästaren tillägger att tjänstemän kommer att skickas till hotell och ”andra platser” för att se om anläggningarna i fråga får personal vaccinerad.  Som han vill: För att säkerställa att inte bara de hålls säkra utan också att turister hålls säkra

Förutom att kontrollera den anställdes vaccinerade status lovar borgmästaren att hjälpa Patong genom att reparera skadad infrastruktur, förbättra utsikten över stranden genom att ta bort skyltar och “städa upp stranden” och göra en gångväg från Seaview Patong Hotel till Tri Trang Beach  , omvandla området till en botanisk trädgård.

Utöver det säger han att han kommer att hjälpa leverantörer och affärsoperatörer att få rabatter på hyra för att hålla sin verksamhet vid liv.

Mr Jim
Author: Mr Jim

- ANNONS -

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest Populära Nyheter

- ANNONS -

Airpaz / CPS

Senaste Kommentarerna

Åsa Kalmerén on NY ÄNDRING TEST & GO
Ulf Edström on Julbuffé Hos Akvavit