tisdag, juli 16, 2024

HemThailand NyheterResa till ThailandTips på vita sandstränder, turkosblåa vatten - Koh Lipe

Tips på vita sandstränder, turkosblåa vatten – Koh Lipe

- ANNONS -

Thailands allra sydligaste ö är platsen där du vill vara för en perfekt ö-semester. Koh Lipe är den typen av plats där du hittar allt du drömde om när du tänkte på Thailand: vita sandstränder, turkosblåa vatten, traditionella färgglada båtar, en avslappnad atmosfär och läcker thailändsk mat och cocktails.
Utöver all denna skönhet är ön liten, livet under vattnet är välbevarat och det är fortfarande inte en ö som är översvämmad av turister. Det betyder inte att det är en tråkig destination, tvärtom, det finns många otroliga saker att göra på Koh Lipe som kommer att hålla dig glad och sysselsatt i dagar.

Thailands södra mest belägna ö är platsen för din perfekta ö-semester. Koh Lipe är just den typ av plats där du kommer att hitta allt du drömde om när du tänkte på Thailand: vita sandstränder, turkosblåa vatten, traditionella färggranna båtar, en avslappnad stämning och utsökt thailändsk mat och cocktails. Utöver all denna härlighet är ön liten, det undervattenslivet är välbevarat och det är ännu inte en översvämmad av besökare. Det betyder dock inte att det är en tråkig destination, eftersom det finns många otroliga aktiviteter att göra på Koh Lipe som kommer att hålla dig glad och sysselsatt i flera dagar.

Mr Jim
Author: Mr Jim

- ANNONS -

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest Populära Nyheter

- ANNONS -

Senaste Kommentarerna

Åsa Kalmerén on NY ÄNDRING TEST & GO
Ulf Edström on Julbuffé Hos Akvavit