söndag, juli 21, 2024

HemThailand NyheterPattayaTillslag mot Bar i Pattaya

Tillslag mot Bar i Pattaya

- ANNONS -

12 personer arresterades i går kväll i ett underjordiskt rum skriver massa media det är en källare och inget Matrix skapat Rum under jorden. Polisen i Pattaya slog till mot denna Bar där tolv misstänkta drack alkohol, vilket polisen i Pattaya påminner folk om är ett brott mot det nuvarande utegångsförbudet. Polisen säger också att de dussin misstänkta också bryter mot andra regler / lagar som smittsamma sjukdomar och begränsningar för insamling.

Nongprue City-polisen slog till mot “Fat Boys Bar and Grill” igår kväll, runt klockan 20. För närvarande, på platser som Pattaya, kan inte mer än 1 person dricka alkohol i en “grupp”.

Överste Chitdaecha Songhong som ledde tillslaget säger att polisen hade fått klagomål från berörda medborgare att utlänningar och thailändare ”i hemlighet” samlade och drack alkohol i en underjordisk (Källare). Han tillägger att de klagande fruktade att de kunde sprida Covid och att de faktiskt skyddade samhället genom att rapportera “incidenten”.

Chitdaecha tillägger att reglerna inte är avsedda att straffa människor utan snarare att skydda samhället. Vidare att om alla följer reglerna kan allt gå tillbaka till det normala snabbare.

Det angavs inte om barägarna också skulle möta rättsliga åtgärder.

Samma kväll blev 66 personer arresterades vid en strandbar i Pattaya.

Mr Jim
Author: Mr Jim

- ANNONS -

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest Populära Nyheter

- ANNONS -

Airpaz / CPS

Senaste Kommentarerna

Åsa Kalmerén on NY ÄNDRING TEST & GO
Ulf Edström on Julbuffé Hos Akvavit