måndag, juli 22, 2024

HemResemålPoolparty i Bangkok

Poolparty i Bangkok

- ANNONS -

Det är nästan alltid sommar i Bangkok. Solen gastar, det är varmt, alla är glada … Det betyder bara en sak, det är dags att besöka ett poolparty i Bangkok! En av de fantastiska sakerna med Bangkok är att det är poolparty varje månad med nästan minst ett varje lördag.
Även under regnperioden. (Under Covid begränsat men när det är över återgår pool partyn till det vanliga) Men november till maj är verkligen den bästa tiden!

Jag har besökt flera men tar dom 3 bästa jag tycker man ska besöka.
W Poolparty
W Pool Party är vanligtvis varje första lördag i månaden. För deras poolparty samarbetade W med Bangkok Invaders, förmodligen det mest kända Hip Hop Dj-Crew i Thailand som har några av de hetaste festerna i Bangkok.Det behöver inte sägas att det tog inte lång tid att bli en av de bästa poolpartyn i Bangkok, och min favorit.

Westin Poolparty
Just nu är Westin Pool Party och W Pool Party de två poolpartierna i Bangkok som alltid är fullsatta.Westin Pool Party blev större och större med åren och det är nu utan tvekan en av de bästa poolpartyn i Bangkok.Det är också ett av få poolparty som går hela året och oavsett när du går, det är alltid fullt.Den enda nackdelen är poolområdet som är lite mindre än andra poolpartier. Så kom dit super tidigt eller boka bord om du går med en grupp.Westin Pool Party är vanligtvis var tredje lördag i månaden.

So Poolparty
Den tredje är So Pool Party har den överlägset bästa inställningen och utsikten från alla poolpartys i Bangkok.För att vara ärlig, om det finns en som du måste delta när du är i Bangkok, bör Sofitel Pool Party förmodligen vara nummer ett på din lista på grund av dess otroliga läge och utsikt.Festen är på 7: e våningen i So Sofitel Hotel med en infinitypool med utsikt över den berömda Lumpini Park. Utsikten och poolen är bara fantastiska. Du har också två områden med 2 olika typer av musik. Ett paket i VIP-området kostar ฿8500 för 1 flaska vodka och 4 entré Det finns inte så många bord utanför VIP-området vid poolen. Så om du vill ha ett, gå dit tidigt eller boka i förväg.Entrén är ฿600 med 1 drink och paketen börjar vid cirka ฿8 000.
So Pool Party är sista lördag i månaden.

Söker ni på dessa namn hittar ni Facebook sidor och Instagram där det finns massa info och bilder. Tänk på att kontrollera innan ni planerar. Hoppas ni får ett sjukt rolig upplevelse i Bangkok.

Mr Jim
Author: Mr Jim

- ANNONS -

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest Populära Nyheter

- ANNONS -

Airpaz / CPS

Senaste Kommentarerna

Åsa Kalmerén on NY ÄNDRING TEST & GO
Ulf Edström on Julbuffé Hos Akvavit