söndag, juli 21, 2024

HemThailand NyheterCovid-19Nu kan man registrera sig eller besöka 8 platser för boka sin...

Nu kan man registrera sig eller besöka 8 platser för boka sin vaccinering i Pattaya

- ANNONS -

Registrering för Covid-19-vaccin Som är köpt av Pattaya City Hall öppnar 28 juni både online och personligen på åtta platser runt om i staden.

Borgmästare Sonthaya Kunplome och stadshälsovården meddelade lanseringen av “Pattaya Prom”, ett Googles onlineformulär som det kommer att använda för att fånga registreringsinformation. För att kunna använda formuläret måste registranter ha ett gratis Google-konto.

Google krypterar de uppgifter som skickas och lagras med hjälp av sitt formulärverktyg, vilket ger användarna förtroende för att deras personliga data kommer att vara säkrare än den thailändska regeringens lokalt utvecklade Mor Prom-app, som redan har utsatts för ett dataintrång från hackare.

De som inte kan eller inte vill registrera sig online kan göra det personligen från 9 till 15. på Pattaya City Hall, Pattaya Hospital, Wat Boonkanjanaram Community Medical Center, Pattaya Beach vid Soi 6 eller på stadsskolorna 2, 5, 8 eller 11.

Oavsett om det är online eller personligen måste registreringarna skicka in en kopia av deras hemregistrering i Pattaya City och ett statligt utfärdat identitetskort. Vaccinationer är öppna för vuxna 18-90 år.

Borgmästare Sonthaya Kunplome sa att registrering för Covid-19-vaccinerna öppnar 28 juni både online och personligen på åtta platser runt om i staden.
Pattaya köpte 100 000 doser av Sinopharm-vaccinet från det statliga Kina National Pharmaceutical Group direkt från Chulabhorn Royal Academy, eftersom staten fortsätter att fördela Chonburi för få doser för att staden ska kunna öppnas igen för utländska turister i oktober.

Två doser av vaccinet krävs, vilket innebär att 50 000 invånare i Pattaya kan dra nytta av de fria skotten. Sonthaya sa att han förväntar sig att minst 30 000 personer ska förhandsregistrera sig.

Inget datum angavs när vaccinationerna faktiskt kommer att börja.

Pattaya Prom Google-formuläret kan nås på https://sites.google.com/view/pattayaready

Mr Jim
Author: Mr Jim

- ANNONS -

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest Populära Nyheter

- ANNONS -

Airpaz / CPS

Senaste Kommentarerna

Åsa Kalmerén on NY ÄNDRING TEST & GO
Ulf Edström on Julbuffé Hos Akvavit