onsdag, september 27, 2023

HemThailand NyheterPattayaMer än 100 personer arresterades i Pattaya för servering av alkohol på...

Mer än 100 personer arresterades i Pattaya för servering av alkohol på 2 Restauranger

- ANNONS -

Mer än 100 personer med en blandning av thailändare och utlänningar, har arresterats i en raid i södra Pattaya medan de påstås dricka alkohol och röka shisha och på två “restauranger” som Pattaya-polisen uppgav bryter mot det nuvarande thailändska undantagstillståndet för att förhindra spridningen av Covid-19-coronaviruset.

De två restaurangerna i fråga hade enligt polisen i hemlighet blivit barer och shisha lounger. Enligt thailändsk lag måste alla barer och nöjesställen vara stängda, det gäller hela landet. Shisha förbjudet en tid i Thailand. Dessutom strider försäljningen av alkohol på restauranger för närvarande mot Chonburi Covid-19-reglerna.

Gripandet kunde göras av Pattaya-polisen som underrättats från ett tips från en lokala anonyma medborgare som var oroliga för situationen i Covid -19 och risken för att viruset skulle kunna spridas.

Från midnatt till runt 2:00 A.M. i morse (26 juni) raidade ett team från Chonburi-provinspolisen ledd av överste Santi Kornkasem och Pattayas polis på två platser som är ‘The Garden 168’ och ‘Mo Salah’ bar och restaurang med början kl. 23:30 med Trädgård och slutar med Mo Salah runt 1:00

Mr Jim
Author: Mr Jim

- ANNONS -

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest Populära Nyheter

- ANNONS -

Senaste Kommentarerna

Åsa Kalmerén on NY ÄNDRING TEST & GO
Ulf Edström on Julbuffé Hos Akvavit