onsdag, juli 24, 2024

HemThailand NyheterPattayaChonburi/Pattaya stänger ner från 21.00 och uppmaning att inte vara ute efter...

Chonburi/Pattaya stänger ner från 21.00 och uppmaning att inte vara ute efter 21.00

- ANNONS -

Chonburi-guvernören släppte flera nya beslut den 12 juli 2021, med gällande från och med tisdag, 13 juli 2021.

De nya besluten antar en Stanna hemma under dessa timmar, liknande Bangkok och andra provinser men till skillnad från dessa provinser verkar det vara en BEGÄRAN om samarbete och inte ett krav, baserat på beslutet hittills.

Beslutet om nedstängning även mellan dessa timmar:

Följande Stänger från 21:00 till 04:00 är bensinstationer, restauranger, matvagnar av alla slag, varuhus, detaljhandel, närbutiker som 7-11, alla marknader, massagebutiker, pooler, vattenparker, spel och internetkaféer , amulettbutiker, skönhetskliniker, tatueringsbutiker och alla tidigare stängningsorder som nattliv som är stängd gäller. I huvudsak gäller beslutet att alla företag ska stängda som inte är viktiga tjänster som sjukhus eller brottsbekämpning.
Mässhallar / kantiner på sjukhus kan vara öppna under dessa timmar, alla andra måste stängas. Som nämnts inkluderar detta alla gatuhandlare, bås, leverantörer av matvagnar etc.
Alkoholförsäljning är förbjuden sedan tidigare från 20:00. till 4:00 A.M. och folk varnas för att det att samlas i grupper (mer än en person) under dessa timmar för att dricka / festa strider mot nuvarande Chonburi-provinsens sjukdomskommittébeställningar.
Alla tidigare stängningsorder, såsom stängning av nattliv, barer, biografer, nöjesparker, spelskåp etc. förblir i kraft och har inte ändrats. Förbudet mot alkohol på restauranger kvarstår.
Som sagt, uppmanas människor att samarbeta genom att stanna hemma under dessa timmar. Detta verkar som skrivet hittills vara en “begäran” och inte ett krav, även om avsikten är tydlig: Stanna hemma under dessa timmar såvida det inte är en absolut nödsituation. Du kan bli ombedd att bevisa, såsom pappersarbete, för att ditt besök utanför dessa timmar är viktigt eller kritiskt och att det kan finnas kontrollpunkter. Var medveten i förväg.
Den nya beslutet gäller tills vidare utan ett specifikt utgångsdatum och ska hjälpa till att stoppa spridningen av Covid-19, särskilt kring nattfester och sammankomster, enligt Chonburi PR-kontor.

Mr Jim
Author: Mr Jim

- ANNONS -

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest Populära Nyheter

- ANNONS -

Airpaz / CPS

Senaste Kommentarerna

Åsa Kalmerén on NY ÄNDRING TEST & GO
Ulf Edström on Julbuffé Hos Akvavit