Deprecated: Optional parameter $filename declared before required parameter $filepath is implicitly treated as a required parameter in /home/thaipuls/public_html/wp-content/plugins/social-web-suite/includes/libs/class-socialwebsuite-log.php on line 92

Deprecated: Optional parameter $filename declared before required parameter $filepath is implicitly treated as a required parameter in /home/thaipuls/public_html/wp-content/plugins/social-web-suite/includes/class-socialwebsuite.php on line 2068
60 dagars Covid Visum till slutet av September - Thai Puls 60 dagars Covid Visum till slutet av September - Thai Puls
onsdag, maj 29, 2024

HemThailand Nyheter60 dagars Covid Visum till slutet av September

60 dagars Covid Visum till slutet av September

- ANNONS -

Utlänningar som har “fastnat” i Thailand för att de inte kan återvända till sitt hemland på grund av Covid-19, kan nu stanna till slutet av september. Thai Immigration Bureau tillkännagav nyligen att tidsfristen för att ansöka om 60-dagars viserings förlängning “Covid” vilket nu möjliggör vistelser fram till slutet av september.
Det kostar 1 900 baht för förlängningen på 60 dagar.
Utlänningar har nu till och med den 29 juli att ansöka.

  • Förlängningen kan beviljas om …
  • En utlänning kan inte återvända till sitt hemland på grund av Covid-19-pandemin. Det finns inga returflygningar tillgängliga.
  • Utlänningen har ett brev från sin ambassad där han begär tillfällig vistelse.

Utlänningar som har visum med slutdatum närmar sig bör besöka sin Imigration innan visumet löper ut för att undvika överskridande avgifter.

Immigration har förlängt tidsfristen för att ansöka om förlängning flera gånger sedan den började erbjuda 60-dagarsförlängningarna i slutet av förra året, och har vanligtvis meddelat i sista minuten.

Mr Jim
Author: Mr Jim

- ANNONS -

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest Populära Nyheter

- ANNONS -

Senaste Kommentarerna

Åsa Kalmerén on NY ÄNDRING TEST & GO
Ulf Edström on Julbuffé Hos Akvavit