Deprecated: Optional parameter $filename declared before required parameter $filepath is implicitly treated as a required parameter in /home/thaipuls/public_html/wp-content/plugins/social-web-suite/includes/libs/class-socialwebsuite-log.php on line 92

Deprecated: Optional parameter $filename declared before required parameter $filepath is implicitly treated as a required parameter in /home/thaipuls/public_html/wp-content/plugins/social-web-suite/includes/class-socialwebsuite.php on line 2068
”När jag dör vill jag veta att jag gjort skillnad” - Thai Puls ”När jag dör vill jag veta att jag gjort skillnad” - Thai Puls
onsdag, maj 29, 2024

HemSverige Nyheter”När jag dör vill jag veta att jag gjort skillnad”

”När jag dör vill jag veta att jag gjort skillnad”

- ANNONS -

Två dygn har passerat sedan lägenhetshuset i Surfside, Miami, plötsligt kollapsade.

Medan dammet från rasmassorna lägger sig börjar bilden av de omkomna klarna.

Fyra av de hittills fem bekräftade omkomna har nu identifierats – anhöriga är nu i stor sorg.

– De var så fina som personer, säger Phil Ferro, brorson till Anthony och gudson till Gladys Lozano.

Mr Jim
Author: Mr Jim

- ANNONS -

RELATED ARTICLES

Mest Populära Nyheter

- ANNONS -

Senaste Kommentarerna

Åsa Kalmerén on NY ÄNDRING TEST & GO
Ulf Edström on Julbuffé Hos Akvavit